Lessen

MA DI WOE DO VRIJ ZAT ZON
Starters 19u30 - 21u00 “Logo 19u30 - 20u30 10u00 - 11u45
Korte Vorm 19u30 - 21u30
Lange Vorm 20u15 - 22u00


PROEFLESSEN    Inschrijvingen voor augustus geopend 

Proeflessen worden steeds ingepland in de aanloop naar een nieuwe beginnersreeks : januari en augustus.

In een proefles krijg je antwoord op al jouw vragen. Maar wordt uit de doeken gedaan hoe we beginnen aan deze diepgaande weg, wat je kan verwachten, en daarmee ook de openheid en inzet die in het begin nodig om deze weg aan te vangen. Natuurlijk wordt dit doorspekt met oefeningen om meteen in de beleving te gaan.


BEGINNERSREEKS

Na het bijwonen van een proefles kan je intekenen voor een beginnersreeks. In een beginnersreeks worden de nieuwkomers gedurende 5 maanden vertrouwd gemaakt met de basisoefeningen. Deze basis zal nadien steeds verder uitgediept worden op de reis die tai ji is.

Er zijn slechts 2 beginnersreeksen per jaar.

  • Februari tot juni
  • September tot Januari

WEKELIJKSE LESSEN

Na een beginnerseeks vloei je gewoon door naar de reguliere lessen. Deze worden in de mate van het mogelijke heel het jaar door georganiseerd. Onze uitvalsbasis is steeds TSM op Google maps staat daar ook een pinnetje van Tai Ji Mechelen. Zaterdag trachten we steeds buiten te trainen in het Vrijbroekpark.

Momenteel zijn er 3 lesmomenten zoals je kan zien bovenaan de pagina. Ieder niveau kan in iedere les werken.

  • Maandag
  • Donderdag
  • Zaterdag (buiten les @Vrijbroekpark)

Bij TJM wordt aangeraden om zo vaak mogelijk 2 keer per week de lessen bij te wonen. Het trimestergeld laat je steeds toe om alle lessen bij te wonen.