Superficial mind close down

Bij moeheid of stress, is trainen nog steeds het best!! Waarom dan wel?
Iedereen wordt in mindere of meerdere mate wel eens geconfronteerd met moeheid of stress. Als je dan nog eens last hebt van beide tegelijk, dan versterken ze elkaar nog eens op een negatieve manier.

Dat tai ji goed is voor jouw gezondheid is een van de eerste dingen die mensen te weten komen over het beoefenen van taiji. Als je even googelt, vind je een hoop aan informatie die dat bevestigt. De internet artikels reiken van informele artikels tot zelfs wetenschappelijke artikels. Het gros van deze artikels beschrijft de fysieke voordelen. Her...

Maar laten we naar het Westen kijken. Velen vinden pas hun weg naar tai ji als er al een kleine of grote kink in de levenskabel zit (fysieke problemen, stress en burn-out, CVS, ....)

Rust roest.... ons oude Vlaamse spreekwoord draaft een zekere waarheid... Wat dan met schoolvakanties? Niet iedereen neemt verlof tijdens de schoolvakanties. Vandaar dat de structuur en organisatie bij TJM er op gericht is om het hele jaar rond zoveel mogelijk de lessen te blijven organiseren. Dat even terzijde.